Pozri si nové tričká Classic 2017

Hoci to jar ešte nerozbalila naplno, všetci to už každú chvíľu čakáme. A 15 stupňov je ten moment, kedy kabáty a vetrovky ustupujú a prichádza čas tričiek. V KERE sme pre vás preto takticky pripravili novú jarnú Classic kolekciu, ktorá navyše skvele vyzerá.

Takto vyzerajú novinky, ktoré pre vás máme pripravené a naskladnené vo všetkých veľkostiach:

 

 

#1 LOGO

Klasické KERE logo, ktorým nikdy nič nepokazíte. Decentné farebné kombinácie (sivá / navy / čierna / grafit), z ktorých špeciálne vypichneme čiernočiernu black on black kombináciu, ktorá je momentálne veľmi obľúbená.

Sivá / Navy / Čierna / Grafit, pánske a dámske modely.

 

 

 

 

#2 TAG

Úplne nový dizajn, ktorý pôvodne vznikol kvôli limitovanej edícii tímových KERE tričiek. Ľuďom sa ale veľmi páčil, tak sme sa rozhodli ho zaradiť do výroby. Baseballová atmosféra, trochu Ameriky v Košiciach.

Čierna / Navy / Sivá / Grafit, pánske a dámske modely.

 

 

#3 ERB 3D

Erb je naša klasika, na ktorú nedáme dopustiť a ani po všetkých tých rokoch nás tento dizajn neprestáva baviť. Náš historicky prvý motív ale stále posúvame dopredu, napríklad aj takýmto 3D vizuálom. Košice Represent.

Čierna / Sivá / Grafit, pánske a dámske modely.

 

Ak ste si pri niektorom z tričiek povedali, že je fakt skvelé alebo si chcete pozrieť aj ďalšie veci z našej dielne, klikajte tuto.