Jedinečný gurmánsky festival sa opäť vracia do Košíc! Je to už v poradí 7. ročník, ktorý vám prinesie okrem chutných jedál aj skvelú hudbu a príjemné prostredie. KERE pritom nesmie chýbať! Budete môcť ochutnať na jednom mieste v jednom čase to najlepšie, čo ponúka nielen košická gastronómia. Bohatý program, ktorý vám spríjemní kulinárske zážitky, ponúka Filetovú show, šéfkuchára Emanuela Ridiho, Vojta Artza (Master chef), či 15 minútového kuchára Gaba Kocáka.
Aj tento rok máme pre vás pripravený KERE stánok v dizajn zóne, kde si budete mať možnosť prezrieť a zakúpiť aj tričko TA ZJEDZ, ktoré vzniklo zo spolupráce s Food tips Košice, špeciálne pre Gurmán fest.
KERE kvalita + Food Tips ingrediencie = chuťovka TA ZJEDZ
Ďalšia dobrota v kooperácii s východným pobrežím sú tričká, z ktorých sa dozvieš, že tvoj skutočný fastfood je rohlík so salámou. V tomto vydaní sa môže aj stať, že dostaneš facku od medzinárodnej kuchyne a pochutnáš si tiež na bundás kenyéri.
Otváracie hodiny festivalu
Piatok – sobota od 12.00 do 22.00 / nedeľa 11.00 – 20.00
Vstupné
1 dňová vstupenka: dospelý 2,5€ / dieťa 6 – 15 rokov, dôchodca a ZŤP 1,5€ / dieťa do 6 rokov v sprievode rodiča ZDARMA!
Festivalová permanentka – tri festivalové dni za cenu dvoch!: dospelý 5€ / dieťa 6 – 15 rokov, dôchodca a ZŤP 3 € / dieťa do 6 rokov v sprievode rodiča ZDARMA!
Vstup na Košice Gurmán Fest bude možný od Kunsthalle (zo Štefánikovej ulice) a od Jakabovho paláca (z Mlynskej ulice). Ostatné vstupy do parku budú uzatvorené.
Festivalové platidlo
Tak ako počas predošlých ročníkov aj tentoraz budú platidlom na festivale „gurmány“. Návštevníci si ich budú môcť zakúpiť v Gurmánbankách rozmiestnených v areáli parku.
Súťaž
Tí čo si u nás počas Gurmán festu niečo zakúpia budú zapojení do súťaže o nasledovné ceny:
1. cena: tričko TA ZJEDZ
2. cena: tričko Bundás kenyér
Ak ešte nemáte na víkend program, určite príďte ochutnať kvalitné jedlá, nápoje a v neposlednom rade užiť si sprievodný program. Toto Vás čaká na 7. ročníku Gurmán Festu, ktorý vám bude chutiť. Vidíme sa tam.